Westfriesgasthuis

Namens de Junior kamer hebben we op 8 oktober 2015 tachtig boxen gegeven aan de kinderafdeling van het westfriesgasthuis.

Boxie kent al een aantal jaar leden van de JCI via zijn kunst. Op een dag kwam er een vergadering waarin de JCI vroeg of Boxie mee zou willen werken aan een goed doel waaruit “expeditie Oostereiland” ontstond, de opbrengst is naar de kinderafdeling van het Westfries gasthuis gegaan. Boxie heeft tegen de JCI gezegd dat hij ook bezig is met een mooi project (namelijk samen de wereld een stukje mooier maken) en of zij daar ook aan mee zouden willen werken. De JCI vond het een prachtig verhaal en ze hebben 80 boxen van Boxie gekocht en die zijn gegeven aan de kinderafdeling van het Westfries gasthuis.

 

De Boxie-boxen hebben we persoonlijk geleverd aan de kinderafdeling.

 

WG1kopieWG5kopieWG3kopieWG4kopieWG2kopie