Stage bij SDWESMM

Hoi

Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Milan Nowak, ik ben 21 jaar oud en sinds 14 september ben ik stagiair van het SDWESMM-team. Ik zit op het Mediacollege in Amsterdam als grafisch vormgever. Tot nu toe vind ik het super om met dit project mee te mogen draaien. Ik heb kennis mogen maken met de grondlegger van dit project namelijk; meneer van Boxtel, oftewel Boxie de kunstenaar.

Mijn eerste opdracht ging als volgt; ik stapte op mijn eerste stagedag het kleurrijke atelier van Boxie binnen en hij zei tegen mij: Ik ben Boxie, wie ben jij? Ik moest of mocht maar wilde het graag, een kartonnen uitvergrote Boxie uitkiezen. Aan de ene kant stond het welbekende Boxie poppetje op de ene kant, ik moest mijzelf op de blanco achterkant uitwerken.

Hier heb ik in totaal 3 stagedagen over gedaan. Het resultaat is al te zien op de SDWESMM website onder het boompje bovenaan in de pagina, dan zoeken naar “Milan & SDWESMM”.

Inmiddels zit ik al in mijn derde stageweek en het project begint nu echt op gang te komen. Bestellingen stromen binnen en die moeten allemaal verwerkt worden. Die taak heb ik voor nu op mijn schouders genomen.

Ook heb ik een aantal tekeningen van Boxie rondgebracht bij verschillende bedrijven. Ik mocht in de Boxmobiel rijden :). Dat was heel komisch want ik heb nog nooit zoveel draaiende koppen en wijzende vingers naar mij gezien als ik in een auto rijd.

Voor nu houd ik het even voor gezien maar ik zal mijn belevingen in de SDWESMM-wereld de komende tijd blijven updaten met verhalen, foto’s en dergelijke. Ik heb tot eind januari mijn stage hier dus dat gaat helemaal goed komen!

doei

 

ps. mocht je direct vragen aan mij hebben kan je mailen naar milan@sdwesmm.nl